Otthon maradtatok!

Két napja tettük közzé a Maradj Otthon applikációt és nem számítottunk ekkora érdeklődésre. Akkora volt az érdeklődés, hogy négyszeresére kellett növelni az applikáció és a MicroCoin P2P hálózata között lévő szerverek számát, hogy biztonsággal ki tudjunk szolgálni mindenkit. 🙂

A blokklánc felfedező szerint két nap alatt, több, mint 7000 jutalmat utaltunk el az 1-22 számláról (ez az én saját számlám, amire a MicroCoin közössége dobta össze a rendelkezésre álló coinokat). Ez azt jelenti, hogy 3500 órát otthon, vagy egy helyben töltöttetek. Több, mint 700 ember töltötte le az alkalmazást és a szám folyamatosan nő. Nem csak a magyar sajtóban, sőt nem is csak a kriptos sajtóban, de még külföldön is írtak az alkalmazásról cikkeket.

Az alkalmazással előfordultak kezdeti problémák, amiket remélhetőleg tudtunk orvosolni, ha bármilyen hibát észleltek kérlek jelezzétek felénk és igyekszünk minél hamarabb javítani.

Nagyon szépen köszönjük mindenkinek a sok-sok biztatást és kedvességet! Ne feledjétek, hogy Ti vagytok az igazi hősök, Ti, akik otthon maradtok és áldozatokat hoztok azért, hogy a vírus terjedése lassulhasson és azok az orvosok, ápolók, rendőrök, katonák, bolti eladók és sokan mások, akik nap mint dolgoznak a vírus ellen, értünk. Szuperek vagytok, csak így tovább!